2014年01月16日
今年からブログがんばります。
皆様こんにちは。2014年になり、もう1月も半分過ぎてしまいましたね。
ミミロッコ、そして芦屋の魅力を皆様にお伝えできるようにブログをマメに更新するのが私の今年の抱負です。どうぞ、お付き合いくださいませ。
さてさて、芦屋で有名なBar Raffinato、ミミロッコのななめ向かい、にあります。
寒いこの時期ホットチョコレートがあるのはご存知ですか。
お店で手作りのチョコレートを贅沢にも使っているんですよ。
熱燗もいいけど、たまにはあま~いドリンクもね。

Hello, and welcome to Mimilocco staff blog.
My resolution for this year is be a big blogger to tell you about the
attraction of both Mimilocco and Ashiya.
To start with, let me tell you about my favorite bar or café located just across the street.
Bar Raffinato, it’s open from breakfast until midnight nightcap. What I recommend for this time of the season is hot chocolate.
Don’t take as a regular hot coco. It’s made of handmade chocolate.
Hot-sake might help you warm up but why not indulge yourself
with the bitter sweetness.
Yuko
URL: http://www.mimilocco.com
ミミロッコ、そして芦屋の魅力を皆様にお伝えできるようにブログをマメに更新するのが私の今年の抱負です。どうぞ、お付き合いくださいませ。
さてさて、芦屋で有名なBar Raffinato、ミミロッコのななめ向かい、にあります。
寒いこの時期ホットチョコレートがあるのはご存知ですか。
お店で手作りのチョコレートを贅沢にも使っているんですよ。
熱燗もいいけど、たまにはあま~いドリンクもね。

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My resolution for this year is be a big blogger to tell you about the
attraction of both Mimilocco and Ashiya.
To start with, let me tell you about my favorite bar or café located just across the street.
Bar Raffinato, it’s open from breakfast until midnight nightcap. What I recommend for this time of the season is hot chocolate.
Don’t take as a regular hot coco. It’s made of handmade chocolate.
Hot-sake might help you warm up but why not indulge yourself
with the bitter sweetness.
Yuko
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Posted by ミミロッコ at 18:21│Comments(0)
│スタッフより
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